CV-ketel
Selecteer hieronder uw provincie

Nederland

Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Overijssel Flevoland Noord-Holland Drenthe Groningen Friesland Gelderland

CV ketel offerte

Welkom op onze website. Bij Offerteparadijs.nl zijn lokale bedrijven aangesloten die CV ketels installeren. Hier krijgt u de mogelijkheid om meerdere offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit.

Een centraleverwarmingsketel, kort gezegd een CV ketel, zorgt voor warm water waardoor woningen en panden verwarmd worden. Dit systeem wordt de centrale verwarming genoemd. CV ketels gaan lang mee en in veel huizen kom je dan ook oude CV ketels tegen. De verwarmingstechniek is de afgelopen jaren sterk gegroeid en de moderne CV ketels zijn veel zuiniger in het energieverbruik. Een nieuwe CV ketel bespaart u dus een hoop op energiekosten en het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die de CV ketel experts uitvoeren zijn de volgende:

  • CV ketel installatie
  • Combiketel installatie
  • HR ketel installatie
  • Onderhoudscontract
  • 24-uurs reparatieservice

Omschrijving van de werkzaamheden

Een CV ketel werkt op aardgas en stookolie en door middel van een brander wordt het water in een gesloten systeem verhit. De circulatiepomp zorgt ervoor dat het warme water wordt gecirculeerd in het systeem. De bedrijven installeren ketels van elk merk en type.

Een combiketel is een CV ketel die niet alleen het verwarmingssysteem verzorgd, maar ook de warmwater voorziening in uw woning. Bij een gewone CV ketel is er een aparte boiler nodig om de woning van warm water te voorzien. Een combiketel is efficiënter en scheelt ruimte.

Een hoogrendementsketel of HR ketel heeft een hoger rendement dan een gewone CV ketel. Zo hebben gewone CV ketels meestal een rendement van ongeveer 75%, een HR ketel kan zelfs wel een rendement halen van bijna 100%. Dit bespaart u een hoop op de energierekening en het is beter voor het milieu.

Zoals eerder gezegd gaat een CV ketel lang mee, mits het regelmatig onderhoud krijgt. Na enige tijd worden onderdelen van de ketel vies en gaan dan minder efficiënt werken waardoor de ketel meer energie gaat verbruiken. Bij de CV ketelbedrijven kunt u terecht voor onderhoudscontracten om de ketel regelmatig te voorzien van onderhoud.

Een CV ketel is een belangrijk element in het huishouden. Een koud huis of een koude douche is geen pretje, zeker in de winter niet. Daarom hebben de aangesloten CV ketelbedrijven allen een spoedservice dat 24 uur per dat voor reparatie klaar staat, zodat het probleem snel verholpen is.

Prijzen

Hieronder vindt u een prijsindicatie van de verschillende soorten ketels en de kosten voor een onderhoudscontract:

  • CV ketel: €800,- tot €2000,-
  • Combiketel: €1200,- €3000,-
  • HR ketel: €700,- tot €4000,-
  • Onderhoudscontract: €40,- tot €90,- per jaar

De bedrijven die bij Offerteparadijs.nl aangesloten zijn, zijn allemaal betrouwbaar en leveren werk van kwaliteit. Vergelijk hier gemakkelijk alle offertes van alle specialisten in CV ketels bij u in de buurt.

Beoordeling

Vraag in 1 minuut 5 offertes aan!